Tilitoimisto Tilke - Ruovesi

Tilke

Tilkkeen tarina sai alkunsa
ajatuksesta tehdä sitä mitä osaa parhaiten.
Numeron pyöritystä.

Jo vuonna 2002, kun aloitin ammattikorkeakoulussa taloushallinnon opiskelut, tiesin olevani oikealla alalla. Aikain saatossa verohallinto, palkanlaskenta, reskontrat, kirjanpito, tilinpäätökset, raportit, esimies- ja controller-työt ovat tulleet tutuiksi ja oli aika nostaa omia siipiään ja uskaltaa nyt ottaa vastuu. Saada kaikki hyvä ja paha, mitä yrittäjyyden tuoma vastuu tuo mukanaan.

Ja jotteivat asiat kävisi liian helposti, niin mukaan vielä jotain ihan uutta. Isännöitsijän työ ja siihen liittyvä opiskelu IAT-tutkinto (isännöitsijän tutkinto). Tähän uuteen osuuteen olenkin aivan hurahtanut ja nyt yhteistyön Ruoveden Tili- ja isännöintipalvelu Oy:n kanssa onkin antanut uudet sfäärit päästä viemään oppeja käytäntöön. Tukena toimii Ruoveden Tili- ja isännöintipalvelun entinen pitkäaikainen omistaja Riitta Sorkkala, joka edelleen pysyy kuvioissa mukana, antaen pitkäaikaisen kokemuksensa käyttööni ja oppeihini.

On ollut hauskaa tutustua uusiin henkilöihin isännöitsijätyön kautta ja laajentaa verkostoani rakennusalalle enemmänkin. Aiemman työpaikkani Inwido Finlandin kautta ikkuna- ja ovimaailma on tullutkin jo hyvin tutuksi. Olen myös työskennellyt Huurre Groupissa, Ruoveden Laskennassa sekä Verohallinnossa.

Olen uusperheen äiti, joka tykkää olla monessa mukana. Minulla on neljä omaa lasta ja miehelläni kolme, joten kotonakin riittää touhua ja organisointikyky on tärkeä. Koulutusta on seuraavasti: liiketalouden tradenomi, johtamisen erikoisammattitutkinto JET sekä isännöitsijän ammattitutkinto IAT. Harrastuksina remontoinnin suunnittelu, sisustus, elokuvat sekä kaikki mistä saa lisäinnostusta. Elämäni ilot ovat lapset, mies, luonto, ystävät ja onnistumiset. Luonteeltani olen rohkea, jämpti, luotettava ja helposti innostuva. Ruovedellä on tapahtunut hienoa kehitystä ja on mukavaa, että kotikuntani taloyhtiöt ja yritykset ovat aktiivisia ja omalta osaltaan luovat hyvää oloa ympärilleen.

Armi Pystylä